diumenge, 23 d’octubre del 2016

Aquesta vegada us parlaré sobre un arbre extraordinari. Veient un documetal sobre arbres, van parlar de l'arbre de les 40 fruites i vaig decidir que seria un bon tema pel blog. He buscat informació i a continuació us el presento, espero que us agradi i si és així, deixeu un comentari sobre les fotografies!!!

L'artista de la Universitat de Syracuse, Sam Van Aken, ha creat aquest impressionant arbre anomenat "Arbre de les 40 fruites". La major part de l'any es veu com un arbre comú i corret, però quan arriba la primavera floreixen les flors i l'arbre es tenyeix de meravellosos tons blancs, rosats i pastels. Després, des de juliol a octubre, produeix 40 tipus diferents de fruita com ara cireres, albercocs, préssecs i fins i tot ametlles.
Sam utilitza la tècnica de l'empelt per fer aquesta meravella, és una tècnica  mitjançant la qual es poden obtenir noves plantes de manera natural, sense utilitzar la biotecnologia o modificació genètica. Es la mateixa tècnica que s'utilitza en els vivers en la multiplicació de la vinya i de molts altres arbres fruiters. Actualmet Sam està treballant en un nou projecte per obtenir un arbre de 100 fruits, estic impacient per veure'n ja en resultat!!





1 comentari:

Mimis ha dit...

Aquest és un bon exemple de que quan l'home està del costat de la natura, no contra ella, la mateixa és generosa i ofereix meravelles com aquesta. Quan vaig veure la foto vaig pensar que no podia ser real, que tenia que ser artificial, es preciós!